Wyzwanie dla Członków The Air Drop Hunter
5 Kredyty
15 Kredyty
Przewodniki
Wyzwania PremiumPremia
Wpisy
Access Denied!
Only premium members can access this feature.
Wykonaj następujące zadania
- English: Stand next to a red Care Package that you have successfully looted and take a screenshot.
- Italiano: Stai accanto a un Care Package rosso che hai saccheggiato con successo e fai uno screenshot.
- Français: Tenez-vous à côté d’un Care Package rouge que vous avez pillé avec succès et prenez une capture d’écran.
- عربي: قف بجانب صندوق إمدادات أحمر قمت بنهبه بنجاح والتقط لقطة شاشة.
- Svenska: Stå bredvid ett rött Care Package som du framgångsrikt har plundrat och ta en skärmdump.
- Norsk: Stå ved siden av en rød Care Package som du har plyndret, og ta et skjermbilde.
- Greek:Σταθείτε δίπλα σε ένα κόκκινο Πακέτο Φροντίδας που έχετε λεηλατήσει με επιτυχία και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
- Spanish:Párate junto a un paquete de ayuda rojo que hayas saqueado con éxito y toma una captura de pantalla.
- Polish:Stań obok czerwonego Pakietu z zaopatrzeniem, który udało ci się zdobyć i zrób zrzut ekranu.
- Dutch:Ga naast een rood bevoorradingspakket staan dat je succesvol hebt buitgemaakt en maak een screenshot.
- Swedish:Stå bredvid ett rött Care Package som du har plundrat och ta en skärmdump.
- Danish:Stil dig ved siden af en rød Care Package, som du har plyndret, og tag et skærmbillede.
- Suomalainen: Seiso punaisen Care Package -pakkauksen vieressä, jonka olet onnistuneesti ryöstänyt, ja ota kuvakaappaus.
- Español: Ponte junto a un Care Package rojo que hayas saqueado con éxito y toma una captura de pantalla.
- Ελληνικά: Στάσου δίπλα σε ένα κόκκινο Care Package που έχεις λεηλατήσει επιτυχώς και τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
- Dansk: Stå ved siden af en rød Care Package, som du har plyndret med succes, og tag et screenshot.
- Tamil: நீங்கள் வெற்றிகரமாக loot செய்த சிவப்பு Care Package-க்கு அருகில் நின்று ஒரு screenshot எடுக்கவும்.
- Sinhala: ඔබ සාර්ථකව loot කළ රතු Care Package එකක් අසල නැගෙන සිට, screenshot එකක් ගන්න.
- Bānlādēśa: আপনি সফলভাবে লুট করা একটি লাল Care Package-এর পাশে দাঁড়ান এবং একটি স্ক্রিনশট নিন।
- Polskie: Stań obok czerwonego Care Package, który z powodzeniem splądrowałeś, i zrób zrzut ekranu.
- Nederlands: Ga naast een rode Care Package staan die je succesvol hebt geplunderd en maak een screenshot.
- Português: Fique ao lado de um Care Package vermelho que você saqueou com sucesso e tire um screenshot.
Dostępne nagrody:
- 5 credits
- 15 credits