Wyzwanie dla Członków Kiriko
5 Kredyty
15 Kredyty
Przewodniki
Wyzwania PremiumPremia
Wpisy
Access Denied!
Only premium members can access this feature.
Wykonaj następujące zadania
- English: Play a game as Kiriko support character and help your teammates to win the game.
- Italiano: Gioca una partita come personaggio di supporto Kiriko e aiuta i tuoi compagni di squadra a vincere la partita.
- Français: Jouez une partie en tant que personnage de soutien Kiriko et aidez vos coéquipiers à gagner la partie.
- :عربي: العب مباراة كشخصية دعم Kiriko وساعد زملاءك في الفريق على الفوز بالمباراة.
- Svenska: Spela en match som Kiriko-supportkaraktär och hjälp dina lagkamrater att vinna matchen.
- Norsk: Spill en kamp som Kiriko-støttekarakter og hjelp lagkameratene dine med å vinne kampen.
- Swedish: Spela ett spel som Kiriko stödkaraktär och hjälp dina lagkamrater att vinna spelet.
- Danish: Spil et spil som Kiriko-støttefigur og hjælp dine holdkammerater med at vinde spillet.
- Greek: Παίξτε ένα παιχνίδι ως χαρακτήρας υποστήριξης του Kiriko και βοηθήστε τους συμπαίκτες σας να κερδίσουν το παιχνίδι.
- Spanish: Juega un juego como el personaje de apoyo Kiriko y ayuda a tus compañeros de equipo a ganar el juego.
- Polish: Zagraj jako postać wspierająca Kiriko i pomóż swoim kolegom z drużyny wygrać grę.
- Dutch: Speel een spel als Kiriko-ondersteuningspersonage en help je teamgenoten om het spel te winnen.
- Suomalainen: Pelaa peli Kiriko-tukihahmona ja auta joukkuetovereitasi voittamaan peli.
- Español: Juega una partida como personaje de apoyo Kiriko y ayuda a tus compañeros de equipo a ganar el juego.
- Ελληνικά: Παίξε ένα παιχνίδι ως χαρακτήρας υποστήριξης Kiriko και βοήθησε τους συμπαίκτες σου να κερδίσουν το παιχνίδι.
- Dansk: Spil et spil som Kiriko-supportkarakter og hjælp dine holdkammerater med at vinde spillet.
- Tamil: Kiriko ஆதரவு கதாபாத்திரமாக ஒரு ஆட்டத்தை விளையாடி உங்கள் அணிக்காரர்கள் விளையாட்டில் வெல்வதற்காக உதவுங்கள்.
- Sinhala: Kiriko සහායක චරිතය ලෙස ක්රීඩා කර ඔබේ කණ්ඩායම් සාමාජිකයින්ට ගැමක් ජයගැනීමට උපකාර කරන්න.
- Bānlādēśa: Kiriko সাপোর্ট চরিত্র হিসাবে একটি খেলা খেলুন এবং আপনার টিমমেটদের খেলা জিততে সাহায্য করুন।
- Polskie: Zagraj jako postać wsparcia Kiriko i pomóż swoim sojusznikom wygrać mecz.
- Nederlands: Speel een spel als Kiriko-supportpersonage en help je teamgenoten de wedstrijd te winnen.
- Português: Jogue uma partida como personagem de suporte Kiriko e ajude seus companheiros de equipe a vencer o jogo.
Dostępne nagrody:
- 5 credits
- 15 credits